Когато въоръженият Салвадор Рамос влиза миналата сряда в началното училище Роб

...
Когато въоръженият Салвадор Рамос влиза миналата сряда в началното училище Роб
Коментари Харесай

9 годишно момченце, оцеляло при стрелбата в Тексас: Лицето на убиеца е още пред очите ми

Когато въоръженият Салвадор Рамос влиза предходната сряда в началното учебно заведение Роб в Тексас и стартира да стреля, 9-годишният Даниел е в класната стая със своите съученици .

Момченцето си спомня по какъв начин нападателят е създал няколко изстрела против стаята, откакто не е могъл да влезе вътре. Вратата била заключена от учителката му, която била изумена, дружно с още едно дете. Преди това тя съумяла да счупи ключа в заключалката, с цел да не може стрелецът да влезе при децата. Ранената преподавателка е изпратила SMS на 911 за помощ преди да припадне, описа детето пред.

Смъртоносната пукотевица в началното учебно заведение Роб е най-смъртоносната офанзива в учебно заведение в Съединени американски щати след нападението в Санди Хук през 2012 година 18-годишният Рамос умъртви 19 невръстни деца и техните две учителки.

 Даниел си спомня, че се скрил под огромна маса до стената. От там момченцето можело ясно да види лицето на стрелеца през прозореца на вратата .

 „ Все още виждам лицето му “, споделя сподели момчето. „ Виждам го по какъв начин се взира в хората пред мен. “

По-късно Даниел се измъкнал през строшен прозорец . Самият той съобщи, че ще бъде доста нервозен наесен, когато още веднъж ще би трябвало да се завърне в учебно заведение.

Сега момченцето споделя, че малко благополучие му носи обстоятелството, че двете му ранени приятелчета ще се оправят и скоро ще бъдат изписани от болничното заведение. Но е печален, тъй като в никакъв случай повече няма да види братовчедка си Ели Гарсия, която е била в другата класна стая.

Тя е една от 19 жертви на стрелбата...
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР